Real1

Real1 is de alias van Gary Real Rowe. Hij komt  oorspronkelijk uit Londen en heeft zich nu gevestigd in Noord-Ierland. Hij maakt sinds de vroege jaren 90 deel uit van de graffitiscène. Door de jaren heen is zijn werk vooruitgegaan en hij vindt het nog steeds leuk om veel te experimenteren. Dat terwijl hij toch zijn unieke elementen behoudt. zijn werk varieert van graffiti, mixed media, illustratie en meer.

Zijn belangrijkste invloeden en inspiraties zijn afkomstig van artiesten zoals Jean Michel Basquait en de underground graffitiscene uit de vroege jaren 90. Hij is vooral bekend om zijn gestileerde personages en het gebruik van mixed media. Sinds 2000 heeft hij in verschillende landen over de hele wereld geëxposeerd, zoals Londen, Namibië, Duitsland, Italië, Spanje, Noorwegen en vele andere plaatsen. Hij werkt veel samen met internationale collega kunstenaars en voelt zich een echte Europeaan.

In 2015 heeft hij het streetwearmerk "Thick as thieves Uk" opgericht, samen met zijn partner Helen Leavy (aka K9).  Het merk produceert zeefdruk-kleding in beperkte oplages. Kijk voor meer info op zijn persoonlijke website https://www.real1art.co.uk

Producten

€ 275,00

Real1

Real pink

€ 160,00

Real1

Skateboard

€ 350,00

Real1

F**ck your ego

€ 300,00

Real1

Real deal