Kunstgalerie

Galerie Kunst en Kleur aan de Westhaven 23 in Gouda is de showroom van onze webshop en lijstenmakerij. Daarnaast vindt u er een uitgebreide collectie prenten. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag tot en met donderdag alleen op afspraak.

webwinkel

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van moderne kunst. Kleurrijk, betaalbaar en voor ieder wat wils. Ziet u een werk dat u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen, wereldwijd. Wij zorgen daarna voor de verzending.

lijstenmakerij

Wij zijn experts in het inlijsten van kunst en persoonlijke items, zoals diploma's en familieportretten. Wij hebben een grote voorraad lijsten en passe-partouts waaruit onze lijstenmaker u graag helpt met kiezen. Kom langs in onze galerie en laat u adviseren.


Nieuw in de webshop

€ 620,00

Wim Noordam

Ulupu

Verkocht

Dominique Kleiner

A la plage de Cancale 1

€ 620,00

Wim Noordam

Kop van Zuid

€ 250,00

ENIGME09

A ton tour

Kunstenaar uitgelicht - Nizar Al Hattab (1969 Aleppo)

Nizar Al Hattab (1969) is een Syrisch kunstenaar geboren in Aleppo. In 2019 is hij naar Nederland gekomen. Hij woont en werkt in Gouda. Nizar werkt altijd met olieverf. Meestal op doek en de kleinere werken vaak op karton. Ze kenmerken zich door het gebruik van heldere kleuren en afbeeldingen van vrouwen. Op de website en in onze galerie presenteren wij een selectie van zijn werken. Er is ook een mogelijkheid om meer werk van Nizar te bekijken op afspraak.

De video is een mooie weergave van het werk van Nizar Al Hattab. Sinds zijn vlucht uit Syrië werkt hij in Gouda (Nederland) aan het opnieuw opbouwen van zijn bekendheid als kunstschilder met een heel herkenbare stijl. Kunst en Kleur is trots dat we daar aan mogen bijdragen.