galerie

Galerie Kunst en Kleur aan de Westhaven 23 in Gouda is de etalage en showroom van onze webshop. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

webwinkel

Hier vindt u onze  collectie van originele en kleurrijke kunst. Ziet u een werk dat u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen, wereldwijd.

lijstenmakerij

Wij zijn experts in het presenteren van kunst en persoonlijke items, zoals diploma's en familieportretten. Kom langs in onze galerie en laat u adviseren.

levering en Plaatsing

Na aankoop verzorgen wij de levering van het kunstwerk. Goed verpakt via onze professionele vervoerder of zelf. En tegen een kleine vergoeding verzorgen wij ook de plaatsing.


Nieuw in de webshop

€ 400,00

Dominique Kleiner

Bretagne au couchant

€ 400,00

Dominique Kleiner

Venise au couchant 2

€ 175,00

Antoine Liesens

Girl in red lines 2

€ 499,00

Dominique Kleiner

En Bretagne

Kunstenaar uitgelicht - Piet Schelling

Vanaf deze maand verkopen wij als enige in Nederland de unieke foto's van Piet Schelling. Geboren (1960) en opgegroeid in Rotterdam, verhuisde Piet 30 jaar geleden voor zijn werk naar Brussel. Hij heeft zijn oude passie (de fotografie) een paar jaar geleden weer opgepakt en is enorm gefascineerd door de veelzijdigheid ervan. Hij fotografeert gebouwen en architectuur met een voorliefde voor symmetrie en het lijnenspel in bijvoorbeeld kerken. Daarnaast landschappen, dagelijkse dingen, straatfotografie en personen. In de nabewerking overdrijft hij soms graag met doorgedreven kleuren, afhankelijk van zijn stemming, om zo een eigen versie van de realiteit te creëren.