Kunstgalerie

Galerie Kunst en Kleur aan de Westhaven 23 in Gouda is de showroom van onze webshop en lijstenmakerij. Daarnaast vindt u er vele prenten en verzorgen wij er exposities. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

webwinkel

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van moderne kunst. Kleurrijk, betaalbaar en voor ieder wat wils. Ziet u een werk dat u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen, wereldwijd. Wij zorgen daarna voor de verzending.

lijstenmakerij

Wij zijn experts in het inlijsten van kunst en persoonlijke items, zoals diploma's en familieportretten. Wij hebben een grote voorraad lijsten en passe-partouts waaruit onze lijstenmaker u graag helpt met kiezen. Kom langs in onze galerie en laat u adviseren.


Nieuw in de webshop

€ 150,00

Nizar Al Hattab

Zonder titel 3

€ 150,00

Nizar Al Hattab

Zonder titel 4

€ 400,00

Dominique Kleiner

Bretagne au couchant

€ 400,00

Dominique Kleiner

Venise au couchant 2

"Gouda" door kunstenaar Harmen Kooistra

Kunstschilder Harmen Kooistra uit Bodegraven maakte speciaal voor Kunst en Kleur een serie pentekeningen van karakteristieke Goudse panden. De afbeelding staan niet op deze website maar zijn te bezichtigen in onze galerie. De kleinste tekeningen (afbeelding 12x18cm) zijn al te koop voor € 85. Ook kunt u uw eigen huis laten tekenen door deze kunstenaar. Informeer in onze galerie naar de mogelijkheden.