Kunstgalerie

Galerie Kunst en Kleur aan de Westhaven 23 in Gouda is de showroom van onze webshop en lijstenmakerij. Daarnaast vindt u er een uitgebreide collectie prenten. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 11.00 tot 17.00 uur. In januari en februari zijn wij alleen op afspraak geopend.

webwinkel

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van moderne kunst. Kleurrijk, betaalbaar en voor ieder wat wils. Ziet u een werk dat u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen, wereldwijd. Wij zorgen daarna voor de verzending.

lijstenmakerij

Wij zijn experts in het inlijsten van kunst en persoonlijke items, zoals diploma's en familieportretten. Wij hebben een grote voorraad lijsten en passe-partouts waaruit wij u graag helpen kiezen. Bel 06 21 99 00 70 voor een afspraak.


Nieuw in de webshop

€ 525,00

Dominique Kleiner

Ile de Ré

€ 85,00

Chris Boyle

15 Ways to Smile (nr. 1)

€ 275,00

Ziegler-T

70's Balloon Girl

€ 595,00

Dominique Kleiner

Vuurtorens van Fécamp

Kunsthuis Gouda - Goudse prenten en thema "Erasmus en Coornhert"

Goudse prenten

Kunst en Kleur werkt onder de naam "Kunsthuis Gouda" aan de promotie van Gouda. Wij hebben een groot aanbod originele pentekeningen van de mooiste plekjes in Gouda. In onze opdracht gemaakt door de kunstenaar Harmen Kooistra uit Bodegraven. Deze originele kunstwerken vindt u alleen in onze winkel aan de Westhaven 23.

Coornhert en Erasmus

Gouda is de stad van het vrijdenken. Grote denkers als Desiderius Erasmus en Dirck Volkertsz. Coornhert hebben een deel van hun leven doorgebracht in Gouda en zijn door de stad " geadopteerd. Kunsthuis Gouda heeft een grote collectie kunstwerken met als thema "Erasmus en Coornhert". Unieke werken die alleen in de winkel aan de Westhaven 23 in Gouda te koop zijn.