Kunstgalerie

Galerie Kunst en Kleur aan de Westhaven 23 in Gouda is de showroom van onze webshop en lijstenmakerij. Daarnaast vindt u er een uitgebreide collectie prenten. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 11.00 tot 17.00 uur. In januari en februari zijn wij alleen op afspraak geopend.

webwinkel

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie van moderne kunst. Kleurrijk, betaalbaar en voor ieder wat wils. Ziet u een werk dat u aanspreekt? Dan kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen, wereldwijd. Wij zorgen daarna voor de verzending.

lijstenmakerij

Wij zijn experts in het inlijsten van kunst en persoonlijke items, zoals diploma's en familieportretten. Wij hebben een grote voorraad lijsten en passe-partouts waaruit wij u graag helpen kiezen. Bel 06 21 99 00 70 voor een afspraak.


Nieuw in de webshop

€ 245,00

Chris Boyle

Side by Side

€ 395,00

Alberto Ricardo

La casa de papel

€ 500,00

Dominique Kleiner

La fille au bord de la mer

€ 95,00

Ad Verstijnen

Paardrijden

Kunstenaar uitgelicht - Nizar Al Hattab (1969 Aleppo)

Nizar Al Hattab (1969) is een Syrisch kunstenaar geboren in Aleppo. In 2019 is hij naar Nederland gekomen. Hij woont en werkt in Gouda. Nizar werkt altijd met olieverf. Meestal op doek en de kleinere werken vaak op karton. Ze kenmerken zich door het gebruik van heldere kleuren en afbeeldingen van vrouwen. Op de website en in onze galerie presenteren wij een selectie van zijn werken. Er is ook een mogelijkheid om meer werk van Nizar te bekijken op afspraak.

De video is een mooie weergave van het werk van Nizar Al Hattab. Sinds zijn vlucht uit Syrië werkt hij in Gouda (Nederland) aan het opnieuw opbouwen van zijn bekendheid als kunstschilder met een heel herkenbare stijl. Kunst en Kleur is trots dat we daar aan mogen bijdragen.