galerie

Wilt u onze collectie zien? Dan bent u van harte welkom in onze galerie aan de Westhaven 23 in Gouda. Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

webshop

Alle werken in onze collectie zijn te koop of te huur. U bestelt en betaalt eenvoudig via onze webshop. Daarna zorgen wij voor een nette en spoedige levering.

lijstenmakerij

Ik ben professioneel lijstenmaker en verzorg graag de inlijsting van uw kunstwerk. Maar ook dierbare herinneringen als foto's, posters, diploma's en handwerken lijsten wij graag voor u in.

levering en Plaatsing

Kunstwerken zijn teer. Daarom verzorg ik het vervoer en de plaatsing graag zelf. Na aankoop maak ik daarover graag afspraken met u.


Nieuw in de webshop

€ 675,00

Dominique Kleiner

En Bretagne

€ 300,00

Harmen Kooistra

Scholekster

€ 300,00

Harmen Kooistra

Tapuit

€ 125,00

Peter Klashorst

Portret 4

Kunstenaar uitgelicht - Piet Schelling

Vanaf deze maand verkopen wij als enige in Nederland de unieke foto's van Piet Schelling. Geboren (1960) en opgegroeid in Rotterdam, verhuisde Piet 30 jaar geleden voor zijn werk naar Brussel. Hij heeft zijn oude passie (de fotografie) een paar jaar geleden weer opgepakt en is enorm gefascineerd door de veelzijdigheid ervan. Hij fotografeert gebouwen en architectuur met een voorliefde voor symmetrie en het lijnenspel in bijvoorbeeld kerken. Daarnaast landschappen, dagelijkse dingen, straatfotografie en personen. In de nabewerking overdrijft hij soms graag met doorgedreven kleuren, afhankelijk van zijn stemming, om zo een eigen versie van de realiteit te creëren.