The love street

Kunstenaar
Alberto Blanchart
Titel
The love street
Techniek
Lijst
Nee
Kleur
Meerkleurig
Afmetingen
50 x 50 cm
Prijs (incl. btw)
€ 375,00

Over The love street

Fantastisch werk van de Spaanse graffiti-kunstenaar Alberto Blanchart. Het is gespoten acrylverf op doek, gespannen op een degelijke houten frame. Het werk is recent (2017) en komt rechtstreeks van de kunstenaar. Bij aankoop leveren wij een certificaat van echtheid dat is afgegeven door Alberto Blanchart.

Het doek is niet ingelijst. Het kan zo aan de muur omdat de randen deel uitmaken van het kunstwerk. Maar een lijst is natuurlijk altijd mogelijk. Wij verzorgen dat graag voor u via onze vaste lijstenmaker Star Frame.

Albert Blanchart (Madrid, Spanje, 1971) is een fotograaf, striptekenaar en schilder. Hij studeerde in La Escuela de Artes Aplicadas y Oficios Artísticos (Llotja) in Barcelona. (1990-1995). Aanvankelijk werd hij beïnvloed door gerenommeerde cartoonisten Mike Mignola, Bill Sienkiewicz en Frank Miller. Later was hij ook onder de indruk van het werk van de bekende spaanse cartoonist Vicente Segrelles. Langzaam maar zeker ontwikkelde hij een persoonlijke stijl die een belangrijke wending kreeg  door zijn interesse in nieuwe kunstvormen, gekrabbel op muren. Hij volgt kunstenaars als Obey en Suso 33 Blu.