Onze diensten

Advies

Het kan lastig zijn om een te bepalen of een werk geschikt is voor uw woning of kantoor. Wij staan u graag bij met advies. Twijfelt u over een werk, dan verzorgen wij graag een proefplaatsing. Ook als u een werk van een specifieke kunstenaar, afmeting of kleur zoekt, dan helpen wij u graag. Ook als dat werk niet in onze collectie zit.

Verkoop en verhuur van kunst bij Kunst en Kleur

Verkoop

Alle kunstwerken in onze collectie zijn te koop. Als de aankoopwaarde een bezwaar vormt, bijvoorbeeld bij aankoop van meerdere werken, dan kunt u in termijnen betalen. Wij brengen daarvoor geen extra kosten of rente in rekening. Neem gerust contact met ons op als u aankoop op afbetaling overweegt.

Voor alle kunstwerken uit onze collectie geldt de 'retourregeling'. Binnen 14 dagen na aankoop, nemen wij een aangekocht kunstwerk, zonder kosten, terug. 

Kunst laten inlijsten door Kunst en Kleur

Inlijsten

Inlijsten doen we om een kunstwerk nog beter tot zijn recht te laten komen en te beschermen tegen bijvoorbeeld zonlicht (UV-straling). Het inljsten van kunstwerken doe ik zelf. Ik werk als leerling-lijstenmaker bij Start-frame, één van de beste en bekendste lijstenmakerijen in Nederland. Kijk op hun website www.star-frame.nl voor de mogelijkheden. 

 

Plaasting door Kunst en Kleur

Plaatsing

Er zijn verschillende manieren om een kunstwerk op te hangen. Van een simpel spijkertje tot rails met geïntegreerde verlichting. Natuurlijk verzorgen wij de plaatsing graag voor u. Daarbij bepalen we samen welk ophangsysteem in uw situatie het beste is.