Uw kunstaankoop van A tot Z

Advies

Het afstemmen van kunst op uw wensen en omgeving is niet eenvoudig. Wij helpen u graag met advies waarbij uw smaak ons uitgangspunt is.

En zoekt u een werk van een specifieke kunstenaar, afmeting of kleur. Wij helpen u graag. Ook als een kunstwerk niet in onze collectie zit. We bemiddelen graag bij de aankoop.

Verkoop en verhuur van kunst bij Kunst en Kleur

webshop

Alle kunstwerken in onze collectie zijn te koop. U kunt ze direkt bestellen en betalen. U kunt ook aangeven hoe u uw kunstwerk geleverd wilt hebben, via onze bezorgservice of de pakketdienst van PostNL.

Huren of kopen in termijnen kan ook. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een kunstwerk eerst in uw eigen huis of kantoor zien, voordat u het aankoopt? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons dan om afspraken te maken over een proefplaatsing.

Kunst laten inlijsten door Kunst en Kleur

Lijstenmakerij

Het inlijsten van kunstwerken doe ik zelf. Ik ben lijstenmaker bij Start-frame (www.star-frame.nl), één van de beste lijstenmakerijen in Nederland.

Wilt u een kunstwerk uit onze webshop laten inlijsten of heeft u een ander werk een werk datingelijst moet worden? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden door te spreken. 

 

Plaasting door Kunst en Kleur

Plaatsing

Er zijn verschillende manieren om een kunstwerk op te hangen. Van een simpel spijkertje tot rails met geïntegreerde verlichting. Natuurlijk verzorgen wij de plaatsing graag voor u. Daarbij bepalen we samen welk ophangsysteem in uw situatie het beste is.